Læsetid: 1 min.

FOLK

16. december 1998

Barbara Hendricks
*Den amerikanske stjernesopran og menneskerettighedsaktivist Barbara Hendricks kan i aften høres i en julekoncert i Forum i København.

Luciano Pavarotti
*Den store tenor har aflyst tre planlagte koncerter i Berlin, blandt andet to nytårskoncerter. Årsagen angives at være "en uafklaret situation i forhold til de tyske skattemyndigheder"

Tom Cruise
*Tabloid-pressen er meget interesseret i ægteskabet mellem de to filmstjerner Nicole Kidman og Tom Cruise. Nu er en fotograf blevet arresteret for at have videresolgt indholdet af en mobil-telefonsamtale mellem dem, som han ulovligt havde aflyttet.

Julemænd
*Politiet i New York har arresteret to falske julemænd, som i realiteten samlede penge ind til sig selv. En af dem havde forinden været i slagsmål med en ægte julemand, som samlede ind til velgørenhed.

Steven Spielberg
*Los Angeles' filmkritikerlaug har valgt Steven Spielbergs Saving Private Ryan til årets bedste film. Bedste udenlandske film blev Thomas Vinterbergs Festen. Afstemningen opfattes som en strømpil om næste års Oscar-uddeling.

Jan Pytlick
*I aften spiller de danske håndboldkvinder nøglekamp i den indledende EM-pulje mod Polen. Det skal vise sig, om træner Jan Pytlick kan fortsætte sin sejrsrække, selv om han opfører sig afdæmpet og normalt over for spillerne.

Johannes Paul II
*Ifølge det amerikanske magasin Newsweek er Den Hellige Faders Parkinson-syge nu så fremskreden, at han ikke vil være i stand til at holde offentlige messer ret meget længere.

Redigeret af Flemming Kyed

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her