Læsetid: 1 min.

FOLK

12. januar 1999

Henning Dyremose
*Tele Danmarks administrerende direktør er kommet under beskydning, fordi selskabet har undladt at modernisere flere telecentraler. Undladelsen betyder, at 800.000 kunder ikke kan skifte til et billigere selskab. En tidligere finansminister ved nok, hvordan man fastholder indtægterne.

Robin Cook
*Den britiske udenrigsminister bliver i sin eks-kones nye bog stemplet som en depressiv drukkenbolt med hang til sidespring. Margareth Cook anfører også, at ministeren slet ikke er forelsket i sin nye unge kone.

Henrik Djernis
*Alting har en ende: Cykelcross-rytteren gik i weekenden glip af sin 15. DM-titel i træk, da han punkterede to gange kort før mål.

Victor Borge
*Beskedenheden selv: Den USA-baserede entertainer med danske rødder højtideligholdt ifølge ugeavisen Copenhagen Post sin 90-års fødselsdag ved at sammenligne sig selv med en snemand.

Tamas Veto
*Hvis du er til strygermusik med ungarsk tilsnit er du for sent ude. Det var nemlig mandag aften, at ovennævnte dirigent styrede et orkester i Vallensbæk Sportscenter.

Nursultan Naserbajev
*Kasakhstans præsident genvandt ikke overraskende sin titel ved søndagens valg i den tidligere Sovjet-republik. Men han skal til at pleje sine vælgere lidt bedre - kun 78,3 procent stemte på ham denne gang.

Alexandra
*Prinsessen siger til Berlingske Tidende, at hun var forskrækket, da hun sammen med sine forældre fløj tilbage til Hong Kong efter forlovelsen. Da hun vendte sig om, sad hele den danske presse nemlig bag dem i flyet. Det passer ikke: Information var ikke med.

Redigeret af Flemming Kyed

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her