Læsetid: 1 min.

Folk

11. januar 1999

Lars von Trier
*Der er i dag audition i Göteborg til ca. 60 danseroller i Lars von Triers nye filmprojekt Dancer in the Dark. Han finder da også hele tiden på noget nyt, den gavtyv.

Frank Jensen
*Justitsminister Frank Jensen taler i dag i Thisted og Holstebro om Dansk velfærd. Det kunne være interessant at vide, hvad den unge mand mener om det.

Informationschef
*I dag udløber fristen for at søge stillingen som informationschef i Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri. Man kunne forestille sig, at der er nok at tage fat på for en rask m/k.

Mogens Lykketoft
*Denne mandag indleder finansminister Lykketoft overenskomstforhandlingerne med repræsentanter for de offentligt ansatte. Hvordan er det nu - skal vi arbejde mere eller mindre?

Inge Genefke
*I dag får lægen Inge Genefke på Hotel d'Angleterre overrakt Readers Digest's pris som Årets Europæer for sit arbejde med rehabilitering af torturofre. Prisen overrækkes af Christopher Wilcox, chefredaktør for samtlige 48 udgaver af magasinet verden over.

Hillary Rodham Clinton
*Den amerikanske first lady's pressesekretær Marsha Berry benægter kategorisk, at Hillary Clinton leder efter en politisk platform. Hun har været nævnt som senator-kandidat i staterne New York, Illinois, Massachusetts og Californien.

Tanya Tucker
*Den amerikanske country-stjerne Tanya Tucker skal giftes med sangskriveren Jerry Laseter. I den anledning lader hun opføre et kapel til brylluppet i forbindelse med sit hjem nær Nashville, Tennessee. Det er da stil.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu