Læsetid: 1 min.

Folk

6. januar 1999

Moses Hansen
*Så må Moses Hansen hellere se at få korset på nakken igen og drage til syndens hule København. Her åbner nemlig i dag i Forum messen Erotic World 3000.

Lilli Henriksen
*Ved gårsdagens præsentation af det nye erotiske magasin Tidens Mand (se kultursiderne) overraskede bladets chefredaktør, Lilli Henriksen, ved at bemærke til rubrikbestyreren, at dagbladet Information jo altid havde været pioner inden for erotikken. Vi er ikke sikre på, at vi har fortjent komplimenten - men vi takker.

Elke Sommer
*Filmskuespilleren Elke Sommer har vundet seneste runde i sin fejde med Zsa Zsa Gabor og dennes mand, prins Frederik von Anhalt. Retten i Nürnberg gav prinsen et tilhold om at holde op med at fortælle alle og enhver, at Sommer engang skulle have kaldt alle tyske mænd for "svin".

Margrethe II
*Der er atter gang i de kongelige håndtryk ved den traditionsrige nytårskur. I dag kan Majestæten således bl.a. glæde sig til at møde repræsentanter for Beredskabsstyrelsen. Vær beredt!

Prinsesse Anne
*En oversigt viser, at prinsesse Anne var det flittigste medlem af den britiske royale familie i 1998. Hun deltog i 679 offentlige arrangementer. Fascinerende statistik!

Victor Fleming
*Denne dag for 50 år siden døde filminstruktøren Victor Fleming. Hans mest kendte værk er filmatiseringen af Margaret Mitchells sydstatsroman Borte med Blæsten.

Saddam Hussein
*Den irakiske diktator kan denne onsdag besigtige resterne af sin Republikanske Garde, når Irak fejrer Hærens Dag i anledning af årsdagen for den irakiske hærs oprettelse i 1921.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu