Læsetid: 1 min.

FOLK

19. januar 1999

Gerard Depardieu
*Den franske skuespiller Gerard Depardieu er vendt tilbage til scenen efter 13 år i filmverdenen. Han siger, at han har det godt på teatret, hvor han ikke føler sig som stjerne, men som arbejdsmand. Formentlig en velbetalt sådan.

Folkevalgte
*Vore kårne folk på tinge har denne tirsdag bl.a tredje behandling af et lovforslag om oprettelse af et råd for hold af særlige dyr. Konservative kampvaraner og den slags?

Henri Matisse
*Statens Museum for Kunst kan antagelig se frem til en bombesikker publikumssucces med udstillingen Henri Matisse - fire store samlere, som åbner på fredag. Der er pressemøde om udstillingen i dag.

Morten Andersen
*På et såkaldt field goal i forlænget spilletid skaffede danskeren Morten Andersen overraskende sit hold Atlanta Falcons i årets Super Bowl i amerikansk football.

Bent Feldbæk
*Vestre Landsret afsiger i dag dom i en ankesag fra præsteretten, som har frakendt præsten Bent Feldbæk krave og kjole. Hans brøde består i at døbe børn til Faderens, Sønnens og
Den Helligånds navn i stedet for i...

William Jefferson Clinton
*Bizar situation: mens senatet diskuterer en evt. afsættelse af præsident Clinton for bl.a. mened, skal denne i dag holde sin årlige tale om nationens tilstand - hvor traditionen byder, at han hyldes af begge sider af Kongressens to kamre.

Niels Helveg Petersen
*Vor udenrigsminister, som ifølge Berlingske Tidende er selveste indbegrebet af et "politisk dyr", rundede som nævnt de 60 år i søndags. Han fejres med en reception i dag på Christiansborg fra kl. 16:00.

Redigeret af Flemming Kyed

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her