Læsetid: 1 min.

Folk

14. januar 1999

Per Pallesen
*Danmarks Kartoffel Råd holder denne torsdag pres-semøde på Egeskov Slot. Her vil skuespiller Per Pallesen holde Kartoflens Nytårstale. Samtidig lyder startskuddet til DM i frilands-kartofler.

Ove Hygum
*Som led i den socialdemokratiske charmeoffensiv for at få vælgerandelen over 20 procent taler arbejdsministeren i dag i Hillerød om efterlønnen og finansloven.

Statistikere
*Spænd sikkerhedsbæltet: I dag er vennerne på Danmarks Statistik parate med oversigten over vintersæd til høst i indeværende år.

Berti Vogts
*Den tidl. tyske fodboldlandsholdstræner gjorde det godt, da han søndag tv-debuterede som 'nabo' i krimien Tatort. Berti Vogts blev set af 10 millioner seere, Gérard Depardieu på en konkurrerende kanal af bare 7,5 millioner.

Shahen af Persien
*Det er i dag tyve år siden Shah Mohammed Reza Pahlevi forlod Iran for at tage på en "ferie", der skulle vse sig at blive af betydelig varighed. En skægget ældre herre vendte tilbage fra eksil i Paris og lavede om på mangt og meget.

Poul Andreassen
*Det konservative Folkepartis formand, tidl. ISS-direktør Poul Andreassen, har fredag indkaldt hovedbestyrelsen til møde for at lægge låg på de mange stridigheder i partiet. Jagten på Fluen fortsætter.

Jytte Hilden
*Den fhv. kulturminister Jytte Hilden er initiativtager til dagens stiftende møde i Simone-klubben. Den er opkaldt efter Simone de Beauvoir og af feministisk tilsnit. Beauvoirs Det andet Køn udkom for 50 år siden.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her