Læsetid: 1 min.

SPORTSFOLK

15. januar 1999

Dario Campeotto
*Dansk Boldspil Union har engageret smørtenoren til at kvæde de to nationalmelodier forud for EM-kvalifikationskampen i fodbold mod Italien i Parken den 27. marts. Hvor kan man få refunderet billetterne?

Johan Cruyff
*Det hollandske fodboldgeni er udnævnt til århundredets europæiske fodboldspiller af det internationale forbund af fodboldhistorikere og -statistikere, IFFHS. Cruyff fik 753 stemmer, mens tyskeren Franz Beckenbauer fik 709 stemmer - en stemme mere end den argentinskfødte Alfredo di Stefano.

Sepp Blatter
*FIFA-præsidenten er stemt for at indføre mål-videokamera under afvikling af fodboldkampe. "Vi skal ikke erstatte dommeren, men jeg støtter idéen om at indføre et videokamera til at afgøre, om der er scoret eller ej," siger Blatter.

Wanderley Luxemburgo
*Den brasilianske fodboldlandstræner har efter pres fra det brasilianske fodboldforbund kvittet sit job som træner for de brasilianske mestre Corinthians for at koncentrere sig fuldstændigt om landsholdet.

Bjørn Dæhlie
*Den norske skikonge måtte forleden bide i den sure sne, da han skvattede så lang han var ca. fem meter fra målstregen. Han faldt over sin egen skistav hele to gange - og tabte med sølle 1,3 sekunder. Og så til en naturaliseret østriger! Set med norske øjne blev dagen ekstra sort: Der var hele fire svenskere blandt de ti bedste i løbet.

Michael Jordan
*Så er det sket. Verdens bedste basketball-spiller sagde onsdag farvel og tak til sine fans for de 13 sæsoner i gamet, der har gjort ham til en af verdens rigeste sportsstjerner. 29.277 point blev det til fra Jordans hænder.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her