Læsetid: 1 min.

Sportsfolk

8. januar 1999

Anja Andersen
*Så står der atter blæst om vor furiose landsmandinde: I weekendens kamp mellem Bækkelaget og Tertnes dømte dommer Kenneth Abrahamsen frikast til den danske stjerne, der dog forinden nåede at score. Da det gik op for Anja, at målet blev underkendt, løb hun efter dommeren og stødte ind i ham. Vi venter spændt på fortsættelsen.

Paolo Di Canio
*Den italienske fodboldspiller Paolo Di Canio har meddelt sin klub Sheffield Wednesday, at han er så deprimeret, at han ikke kan spille fodbold. Di Canio har åbenbart været i gram i hu gennem nogen tid; i hvert fald har han just udstået en karantæne på 11 kampe for at skubbe en dommer omkuld.

Jesus Gil y Gil
*Præsidenten for den spanske fodboldklub Atletico Madrid og borgmester i Marbella, er taget i forvaring af det spanske politi og sigtet for dokumentfalsk. Ifølge sigtelsen skal han have "tilranet" sig mange millioner pesetas fra kommunekassen i det spanske ferieparadis for i stedet at hælde pengene i hovedstadsklubbens kasse.

Bo Hansen
*Brøndby-angriberen har været til træning i Bolton, der i forvejen har Per Frandsen, Michael Johansen og Claus Jensen i truppen. Ifølge B.T. ligner Hansen manden, der skal bombe klubben op i Premier League.

Stig Tøfting
*MSV Duisburg-midtbanespilleren med tilnavnet "plæneklipperen" vender tilbage til AGF pr. 1. juli. Tøftings tilbagevenden er til dels et svar på et århusiansk 'folkekrav' om, at byens falmede fodboldstolthed skal tilbage til toppen af dansk fodbold. Stakkels Århus Idrætsparks græsplæne.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her