Læsetid: 1 min.

Folk

24. februar 1999

Helle Degn
*Formanden for den parlamentariske forsamling i Organisationen for Sikkerhed og Samarbejde i Europa (OSCE) indleder i dag en rejse til Moldova for at orientere sig om situationen i landet.

Alberto Fujimori
*Efter et besøg forleden i nogle fjerne landsbyer tog Perus præsident den 23-årige Marceline Rojas med ombord i sin helikopter. Hun havde véer og Fujimori ville flyve hende til det nærmeste hospital. Hun fødte imidlertid allerede i helikopteren under overværelse af Fujimori og hans topembedsmænd samt præsidentens læge.

Flemming Østergaard
*FCK-bossen har endnu engang vist sit format som leder. Denne gang i forbindelse med sin sponser-enegang i forhold til de øvrige superligaklubber og med hensyn til lækager til pressen omkring den nye Carlsberg-kontrakt.

Madonna
*The Material Girl har allerede fået en dansk grammy for sit album Ray of Light, hvilket hun begejstret takkede danskerne for på et videobånd. I aften får hun nok mindst én pris til, når der uddeles grammyer i Los Angeles. Ved dette arrangement forventes Madonna at deltage.

Allan Øldum
*Ovennævnte ukendte person skal i dag møde i fogedretten i Århus. Det skal han, fordi hans ekskone vil have lukket hans hjemmeside, der handler om hans krav om samkvem med sin datter.

Kjell Magne Bondevik
*Den norske statsminister har med februar valgt et godt tidspunkt til at tage på rundrejse i de varme lande. I dag ankommer han til Kairo.

H. C. Ørsted
*Der er endelig noget at snakke om, når Dansk Selskab for Rumfartsforskning holder generalforsamling i aften på H. C. Ørsted Instituttet i København. Ørsted-satellitten blev som bekendt sendt op fra en base i Californien tirsdag formiddag.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her