Læsetid: 1 min.

FOLK

4. februar 1999

Glenn Miller
*I morgen giver The Glenn Miller Orchestra koncert i Aalborg. Glenn Millers egen medvirken vil desværre kræve guddommelig intervention.

Ole Stavad
*Skatteminister Stavad - som næppe kommer til at ændre på skatteministrenes generelt lave popularitet - diskuterer i aften i Skanderborg, hvordan velfærden bevares når vi bliver stadigt flere ældre i forhold til de arbejdsduelige aldersklasser.

Thorkild Hansen
*Denne torsdag er ti-årsdagen for forfatteren Thorkild Hansens død. Myterne og kontroversen omkring hans værk og person lever derimod endnu.

Mette Winge
*Ingen nyhed omkring Mette Winge skal forbigås på denne plads: Hun er medredaktør på bogen Bogens virkelighed, som udkommer på Gyldendal i dag. En dame, man ikke behøver stille det panduroske spørgsmål: "Ka' De li' østers?"

Bill Gates
*Verdens formentlig rigeste mand (man bør ikke overse Sultanen af Brunai), Microsoft-guruen Bill Gates, er fredag i København, hvor han i Bella Centret deltager i konferencen Visioner for dansk IT-politik i det 21. århundrede.

Peter Lautrop
*Vor tegner får sin debut i det norske kunstliv i dag, hvor der er fernisage på en udstilling af hans værker på Vikerødegården ved Hamar. Sponsor er Sparebanken Hedmark.

Karen Jespersen
*Socialminister Karen Jespersen skal i dag i samråd om hjemmehjælpen. Hendes ministerium synes at mene, at visse kommuners sparetiltag på området er blevet lovligt kreative.

Redigeret af Flemming Kyed

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her