Læsetid: 1 min.

Folk

15. februar 1999

Aksel Larsen
*Denne mandag er den rigtige 40-årsdag for SF's stiftelse. Der var landsmøde på Holmegårdsskolen i København, og til partiets første formand valgtes den frafaldne kommunist Aksel Larsen.

David Copperfield
*"Det er ikke alene snyd, det er også amatøragtigt udført," mente advokaten Hans-Joachim Gutsche efter at have set et trylleshow med David Copperfield i Køln. Gutsche truede med retssag og fik billetprisen refunderet.

Robinson
*Dagen er sidste frist til at melde sig, hvis man i et anfald af uhæmmet narcissisme samt lyst til at få sine 15 minutters berømmelse skulle ønske at deltage i næste runde af TV3's Robinson Ekspeditionen.

General Gromov
*Denne dag for ti år siden forlod general Boris Gromov som sidste russiske soldat Afghanistan efter det, der blev til Ruslands Vietnam.

Folkevalgte
*Nogle mener, at Folketinget er en børnehave. Lad os nøjes med at konstatere, at de folkevalgte på linje med de fleste folkeskoler holder vinterferie i denne uge.

Lucy Beatrice Malleson
*Det er 100-årsdagen for Lucy Beatrice Mallesons fødsel. Hun skrev cirka 100 krimier i whodunit-genren under pseudonymet Anthony Gilbert. Hovedpersonen var sagførerdetektiven Arthur Crook.

Peder Olesen Larsen
*Professor Peder Olesen Larsen holder i dag tiltrædelsesforelæsning ved Aarhus Universitet under den befriende ligefremme titel: Hvad ved vi egentlig om forskning og forskere, og kan vi bruge det til noget?

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu