Læsetid: 1 min.

FOLK

11. februar 1999

Jørgen Steen Nielsen
*Det er i aften, vor chefredaktør Jørgen Steen Nielsen møder Lone Kühlmann til en kønspolitisk duel på dagbøger på Arbejdermuseet i København.

Henrik Dam Kristensen
*Der er indledt en kommunal lobby-konkurrence om placeringen af det kommende Måltidets Hus. I dag vil Århus Amt (formentlig over en god frokost) prøve at overbevise fødevareministeren om, at huset skal ligge i det østjyske.

Mark King
*Rockmusikeren Mark King (tidligere Level 42) indleder i aften en dansk turné i Amager Bio. Mange aner endnu ikke, at samme lokalitet er omdannet til et af landets mest tidssvarende halvstore spillesteder.

Ritt Bjerregaard
*Den nuværende og måske også kommende Europa-kommissær Ritt Bjerre-
gaard er i fædrelandet for fredag at diskutere EU-spørgsmål med Folketingets europaudvalg.

Advokater
*Advokatrådet holder i dag på aktuel foranledning et møde i København, hvor der skal diskuteres vitterlighedsunderskrifter.

Johan Reimann
*Den fra Tamil-sagen så kendte afdelingschef i Justitsministeriet Johan Reimann er blevet benådet med Ridderkorset af 1. grad, meddeler hoffet. Han får det næppe for udvist
loyalitet mod sin tidligere chef, forhenværende. justitsminsiter Erik Ninn- Hansen. I modsætning til denne er Reimann ustraffet.

Olivia Newton-John
*Den australske sanger
og filmskuespiller Olivia Newton John har fået USA's Røde Kors' Humanitarian Award. Hun har været meget aktiv i cancer-hjælpearbejde siden hun i 1992 selv blev opereret for bryst-
kræft.

Redigeret af Flemming Kyed

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu