Læsetid: 1 min.

Sportsfolk

19. februar 1999

Kevin Keegan
*Det har vakt kritik i engelske medier, at Fulham-træneren er udnævnt til engelsk landstræner frem til juni måned. Kontrakten gælder blot for de næste fire landskampe, og Keegan vil sideløbende varetage opgaverne for Fulham, der pt. ligger til oprykning fra 2. division.

Peter Schmeichel
*Den danske fodboldlandsholdskeeper er den syvende bedste spiller, der gennem tiderne har optrådt på Manchester Uniteds hold. Det mener læserne af 'De Røde Djævles' officielle klubblad, der har lavet følgende top 10-liste: 1. Eric Cantona, 2. George Best, 3. Ryan Giggs, 4. Sir Bobby Charlton, 5. Bryan Robson, 6. Duncan Edwards, 7. Peter Schmeichel, 8. David Beckham, 9. Mark Hughes og 10. Denis Law.

Laila Ali
*Muhammad Alis 21-årige datter Laila vil ifølge det tyske Bild Zeitung følge i faderens fodspor. Hun skal debutere i profesionel kvindeboksning 19. marts i Las Vegas. "Jeg vil gerne opnå det samme som min far - vinde titler, gøre indtryk på verden," siger Laila. Der er noget at leve op til...

Spilleraftaler
*Statsanklagemyndigheden i Venezia har indstillet undersøgelsen af, om der var tale om aftalt spil, da de to italienske klubber Bari og Venezia mødtes i Serie A i januar. Det italienske fodboldforbund skal senest mandag bestemme, om det vil gribe ind. Begge hold var beskyldt for at have aftalt at spille uafgjort, men Venezias brasilianer Tuta kom til at score til 2-1 i sidste minut.

Brian Laudrup
*Når landets to førende fodboldaktieselskaber FCK og Brøndby IF tørner sammen i Faxe Kondi®Superligapremieren den 14. marts, ventes Brian Laudrup at debutere for FCK. TV3 vil sende kampen direkte og derfor flyttes den fra kl. 15.00 til kl. 18.30.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her