Læsetid: 1 min.

Sportsfolk

5. februar 1999

Lennie Kristensen
*Da den danske cykellandsholdsrytter torsdag mistede den gule trøje i det malaysiske etapeløb Tour de Langkawi, lød den spontane kommentar: "Det har været noget godt lir at køre i den gule trøje, men jeg vidste godt, at det ikke ville holde."

Rundtossede
*Det danske par nummer 7 Jimmi Madsen og Tayeb Braikia vandt natten til torsdag det 41. københavnske seksdagesløb. Undervejs har interessen primært koncentreret sig om, hvorvidt det traditionelt voldsomt øldrikkende publikum ville nå at blive a) mere, b) mindre eller c) lige så dopede som rytterne.

Slangetæmmere
*Politiet i New Delhi har indkaldt 20 slangetæmmere til at sørge for sikkerheden i denne uges testmatch i cricket mellem Indien og Pakistan. Militante hinduer har nemlig tidligere truet med at slippe giftslanger løs på banen, og selv om truslen er trukket tilbage, tager myndighederne ingen chancer.

Fodboldmillionærer
*Manchester United er verdens rigeste fodboldklub, viser en rapport fra revisionsfirmaet Deloitte og Touche. I 1997 omsatte 'De Røde Djævle' for 952 mio. kroner - 315 mio. mere end FC Barcelona. Til sammenligning omsatte Brøndby IF 87 mio. kroner.

Brian Laudrup
*Fodboldfirmaet FC København kan glæde sig over, at erhvervelsen af Brian Laudrup nu får sponsorerne til at stå i kø. Ifølge Berlingske Tidende skulle Carlsberg være tæt på at skrive under på en rekordstor kontrakt.

Paul Gascoigne
*Den kontroversielle engelske fodboldspiller har sat sprutflasken på hylden og i stedet kastet sig over mere harmløse idrætter som snooker og bingo. Hidtil har han prøvet at vinde 2.000 kroner på én dag. Bare han nu ikke bliver ludoman.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her