Læsetid: 1 min.

Folk

13. marts 1999

Evander Holyfield
*Den rigtige verdensmester i professionel boksning, Evander Holyfield, møder lørdag Lennox Lewis i en titelkamp.

Helle Degn
*Lørdag formiddag taler præsidenten for OSCE's parlamentariske forsamling Helle Degn i den socialdemokratiske partiforening i Nakskov om Hvad sker der i Eks-Jugoslavien og hvorfor? Hvis hun kan give svaret på det, stiller vi gerne spalteplads til rådighed.

Prins Charles
*Prinsen af Wales aflægger efter et følsomt besøg i eks-fjendelandet Argentina i weekenden besøg på de øer, der var stridens æble under Falklandskrigen i 1982.

Cykelhandlere
*Tårnborg Parkhotel i Korsør lægger lørdag lokaler til den 97. generalforsamling i Cykelhandlernes Centralforening. Så ta'r vi cyklerne frem...

Freddy Blak
*Det højprofilerede socialdemokratiske medlem af Europaparlamentet Freddy Blak møder lørdag formiddag byens borgere på Axeltorv i Næstved. Sky, det er han ikke. Og "populist" vil han vel nærmest opfatte som en ros.

Japanere
*Romantiske japanere har også deres version af Valentinsdag. Den hedder Hvid dag og holdes søndag. Her giver japanske mænd deres koner og kærester hvidt undertøj og hvid chokolade.

Vigdis Finnbogadottir
*Islands kloge og smukke eks-præsident Vigdis Finnbogadottir er i København og holder søndagsprædiken i Godthaabskirken på Frederiksberg.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her