Læsetid: 1 min.

FOLK

9. marts 1999

Bill Clinton
*USA's præsident, der er kendt for at rejse sig efter selv den værste storm, befinder sig i øjeblikket i Mellemamerika, hvor han tilser områder, der har været ramt af orkanen Mitch.

Marcos
*Lederen af Zapatist-oprørerne i Mexico har opdaget, at et kontonummer gruppen havde lagt ud på Internettet, var forkert. Donationerne gik i stedet til en organisation, der samlede penge til en konservativ politikers valgkamp.

Ove Sprogøe
*Den folkekære skuespiller fik ved Bodil-festen i weekenden overrakt en Æres-Bodil for "lang og tro tjeneste."

Cecilie Frøkjær
*TV2's ellers så populære talkshowvært er kommet i klammeri med Ældre Sagen, fordi der til hendes talkshow Og så på en torsdag var aldersbegrænsning, 18-60 år, for publikum. Ifølge TV2 er begrænsningen indført, fordi der i pausen bliver udskænket fadøl.

Elson og Prescot
*De to engelske luftskipperes forsøg på at flyve jorden rundt non-stop i en varmluftsballon mislykkedes i går, da de på grund af turbulens over Japan blev tvunget til at nødlande. Det er endnu ikke lykkedes nogen at fuldføre turen.

Mohammad Khatami
*Den iranske præsident vil i dag og to dage frem være på besøg i Italien. Han skal møde sin italienske kollega Oscar Luigi Scalfaro samt pave Johannes Paul. Det er første gang siden den islamiske revolution, at en iransk præsident besøger Vesteuropa.

Redigeret af Lone Nielsen og Thorsten Sparsø

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu