Læsetid: 1 min.

Folk

24. marts 1999

Märta Tikkanen
*Den kendte finske forfatter Märta Tikkanen er i Danmark fra i dag og fire dage frem. Hun kan kontaktes via forlaget Rosinante.

Unge forbrugere
*En planlagt konference i dag om Markedsføring til børn - sådan når du fremtidens megaforbrugere - er blevet aflyst, fordi Forbrugerstyrelsen, LEGO og TV 2 har fået kolde fødder.

Carl Nielsen
*Fyns og Danmarks store komponist Carl Nielsen er genstand for en international vandreudstilling Carl Nielsen - Danish Composer 1865- 1931. Udstillingen præsenteres i dag i Odense Koncerthus.

Golfspillere
*Verdensmesterskaberne i den eksotiske sportsgren golf på is afvikles fra i dag og til den 29. ds. ved Ummannaq-fjorden på Grønland. Der er boret 18 huller i isen.

Paul Fischer
*En 80 års fødselsdag: Ambassadør, De Kongelige Ordners Skatmester, kammerherre, dr. jur. Paul Fischer. Sikke et visitkort!

Gerhard Schröder
*Dressman er han også: forbundskansler Schröder optræder som model i et forårs/sommerkatalog fra det særdeles eksklusive skrædderfirma Brioni, skriver avisen Welt am Sonntag. Han er angiveligt kendt for sin både smarte og konservative tøjsmag.

Vigdis Finnbogadottir
*Islands tidligere præsident, Vigdis Finnbogadottir, deltager i aften i en fest i Dansk-Islandsk Samfund på Hotel Radisson SAS Scandinavia på Amager. Hun er vant til øer.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her