Læsetid: 1 min.

Folk

29. april 1999

Luciano Pavarotti
*Tenoren er målløs, efter at han er blevet dømt til at betale 15 millioner kroner tilbage i skat til den italienske stat. Staklen havde ellers hævdet, at han opholdt sig så meget i Monte Carlo, at han måtte være skattefri.

Tommy Troelsen
*Efter at DR gav det røde kort til tv-sportsmanden Tommy Troelsen, venter vi nu på protesterne fra blandt andet Herremoderådets afdeling for campinghabitter. De har mistet en synlig ambassadør.

Prinsesse Alexandra
*Alexandras hest, Chaussette, er også gravid (formodentlig uden Joachims medvirken) og ventes snart at fole. Hesten er en bryllupsgave fra Grænseegnens Holstener Hesteavlsforening.

Hassan Abu Basha
*Retten i Giza ventes at afsige dom i sagen mod Al Nagoun min al-Nar (Overlevere fra Helvede), en islamisk gruppe, der er tiltalt for drabsforsøg på Egyptens tidligere udenrigsminister, den overlevende Hassan Abu Basha.

Jørgen Thordrup
*Labyrintolog Jørgen Thordrup vil i dag hjælpe skole-elever fra Ellebjerg skole med at fordele sten i en labyrint i Valbyparken, København. Labyrintologi - kan man få SU til det studie?

Carsten Koch
*Vor sundhedsminister vender i morgen tilbage fra Kina efter et erhvervsfremstød på sundhedsområdet. Måske har han prøvet at sælge nogle ventelister.

Hertugen
*Duke Ellington, der i dag ville være fyldt 100, slog igennem i 1941 med Take The A Train - ikke linje A til Brøndby Strand, men til new yorkske Harlem. The Duke holdt definitivt op med at tage toget i 1974.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her