Læsetid: 1 min.

FOLK

14. april 1999

Karen Blixen
*En forsker ved navn Dag Heede taler i aften i KVINFO's bibliotek i København. Hans foredrag tager afsæt i "postfeministisk teori om de blixenske diskurser, som på én gang dekonstruerer og omformulerer vores kulturelle forestillinger om køn, seksualitet og identitet". Hvad mon baronessen ville have sagt til den mundfuld?

David Bennet
*For 20 år siden var han 114 cm høj og spillede Oskar i filmen Bliktrommen, nu er David Bennet blevet 155 cm og 32 år. Han arbejder som skuespiller i Paris og gider ikke lave flere film med vold og nøgne damer, fortæller han til Stern.

Luckovich
*Ifølge den amerikanske satiriske bladtegner Lukovich står forkortelsen NATO for "Not Altogether Thought Out" ('Ikke helt gennemtænkt'). Tjah.

Blekingegadebanden
*Det er i dag 10 år siden, medlemmerne af den såkaldte Blekingegadebande blev anholdt. Blandt deres misgerninger er også, at de har givet en uskyldig sidegade til Amagerbrogade et dårligt navn.

Nils Villemoes
*En tidligere flittig bidragyder til dette dagblad, lektor Nils Villemoes, taler i aften på Handelshøjskolen i Thisted over emnet Hvorfor skal alting hele tiden laves om? Godt spørgsmål.

Ove Hygum
*Arbejdsminister Ove Hygum skal denne onsdag i samråd i Folketingets arbejdsmarkedsudvalg om aktivering. Om herværende dagblads løbende serie herom har inspireret nogen af medlemmerne, skal vi ikke kunne sige.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu