Læsetid: 1 min.

FOLK

13. april 1999

J.R.R. Tolkien
*I al hemmelighed er optagelserne til filmatiseringen af J.R.R. Tolkiens Ringenes herre nu startet i en afsides del af New Zealand. Der medvirker mere en 15.000 skuespillere og statister, inkl. soldater fra New Zealands hær.

Vinnie Jones
*Filmen Rub & stub og to rygende geværer har danmarkspremiere i dag. I en hårdhændet rolle ses den også på banen ret så hårdhændede fodboldspiller Vinnie Jones.

Hugo Schröder
*I dag er der generalforsamling i SAS Danmark. Ny formand for bestyrelsen bliver direktør Hugo Schrøder, en af dansk erhvervslivs flittigste bestyrelsesmedlemmer.

Slikmunde
*Læsere med en sød tand bør i dag lægge vejen forbi Københavns Rådhus, hvor medlemmer af Københavns Bagerlaug i anledning af Kagens Dag serverer 10.000 sådanne. Overskuddet går til Børne Cancerfonden.

Margrethe og Henrik
*Regentparret agter sig i næste måned på statsbesøg i Brasilien, og det vil Hofmarskallatet gerne fortælle pressen om på et møde til formiddag.

Karsten Fledelius
*Vor Balkan-kyndige kommentator er i dag medarrangør og -debattør ved et arrangement i Københavns Domkirke om flygtningelovens administration og vore humanitære og kristne værdier. Det er kl. 17.00.

Jørn Jespersen
*Sur, sur, sur... Københavns Amts Biavlerforening har 100 års jubilæum og medlemmerne påhører i den anledning et foredrag af Jørn Jespersen, MF (SF) om Dansk biavl uden pesticider.

Redigeret af Flemming Kyed

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her