Læsetid: 1 min.

Folk

8. april 1999

Bill Gates
*Denne torsdag udkommer Microsoft-guruen Bill Gates' bog Ledelse med tankens hast på dansk. Det er næppe mangel på håndører, der har drevet ham til tastaturet.

Robinson
*TV3 har i eftermiddag pressemøde om en ny runde af den småsadistiske ø-serie Robinson ekspeditionen. Det foregår (pressemødet altså) på et københavnsk værtshus, der meget passende hedder Coconut Bar.

Biforbryder
*Retten i Frederikshavn indleder i morgen formiddag sagen mod en biavler fra Grenaa, der er tiltalt for at have indført den gule bi til Læsø. Det vides ikke, om misdæderen møder med bi-sidder.

Frederik
*En frømand går i land: HKH Kronprinsen og hans rejsefæller i ekspeditionen Sirius 2000 døber fredag deres slæder ved en højtidelighed i Venslev Hytter ved Skibby.

Snoop Doggy Dog
*Rapperen Snoop Doggy Dog (Calvin Broadus) er flyttet fra sit hidtidige hjem i Claremont i Californien. Han var træt af foreløbig 44 klager fra naboerne over, at han ikke havde kontrol over sine pit bull terriere og rottweilere. Naboerne er glade for flytningen.

Katarina Witt
*En avis i Frankfurt er blevet frikendt for at have offentliggjort nøgenbilleder af den tidligere DDR-skøjteprinsesse Katarina Witt. Hun havde selv poseret til serien i Playboy, og hun må som en "offentlig skikkelse" tåle, at billederne bliver gengivet i dagspressen, fastslog retten i Frankfurt

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her