Læsetid: 1 min.

Folk

26. april 1999

Cliff Richard
Manden, der konkurrerer med Jørgen de Mylius om titlen Verdens Ældste Teenager, giver i aften koncert i Forum i København som led i en 40-års jubilæumsturné.

Jarlen af Spencer
Den gravtale, som prinsesse Dianas bror holdt over hende, vil nu indgå i en engelsk skolebog Grammar in Context. Der var sandelig også tale om en retorisk pragtpræstation.

Castenskiold
Fra snirklerne: godsejer, hof-jægermester og kammerherre Claus Christian Castenskiold (CCC blandt venner?) kan i dag fejre 65 års fødselsdag.

Bob Dylan m.fl.
For ti år siden fik en række af rockens store en uventet succes under dæknavnet Traveling Willburys. Nu planlægger Bob Dylan, Tom Petty, Jeff Lynne og George Harrison at prøve igen. De må desværre undvære afdøde Roy Orbison.

Jonathan Motzfeldt
Hjemmestyreformand Jonathan Motzfeldt, Nuuk, ankommer i aften ifølge Ritzau-listen til
Danmark. Her agter han at opholde sig til 7. maj.

Scottie Pippen
En dårlig rollemodel: den amerikanske basketball-superstjerne Scottie Pippen er blevet arresteret i Houston, Texas, og sigtet for spirituskørsel.

Direktør
Interesserede ansøgere skal senest i dag anmelde deres interesse i stillingen som Ressourcedirektør i Danmarks Radio. Der bliver flere og flere stillinger, som man ikke forstår meningen med.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her