Læsetid: 1 min.

Folk

21. april 1999

Claudia Schiffer
Fra den 2. maj bliver Gedächtniskirches klokketårn i Berlin lejet ud som reklamestander for kosme-tikkoncernen L'Oréal de Paris. Den skal smykkes med en 3.000 kvadratmeter plakat af Claudia Schiffer. Grunden til denne afgudsdyrkelse er pengemangel i sognet, tårnet skal renoveres.

Susan Stahnke
Vi har i de sidste måneder nidkært berettet om den tyske nyhedsoplæser Susan Stahnke, der sagde jobbet op for at spille Karin Göring i en Hollywood-film. Det bliver ikke til noget, skriver Bild, nu vender hun hjem til en uvis fremtid.

Konservative
I dag har Folketinget første behandling af et lovforslag om øget kontrol med private spilleklubber, fremsat af de konservative. Er det den slags indblanding i borgernes fritidsinteresser, der skal bringe dem tilbage i det politiske rampelys?

Pamela Anderson
Baywatch-silden Pamela Anderson har fået sine silicone-implantater i brysterne fjernet. Et hårdt slag for verdens plastik-kirurger. Ifølge det oplyste skulle det have mindsket hendes brystmål fra 36 D. til 36 C.

Poul Andreassen
Jyllands-Postens Erhvervsbogklub holder i dag reception, i anledning af udgivelsen af bogen Brobyggeren - Poul Andreassen, Erfaringer og Visioner. Hvordan går det mon med samme Poul Andreassens brobyggeri i Det konservative Folkeparti?

Jan Carlzon
Engang var han SAS-boss og alle managementblades darling, og men forsvandt så fra pressens søgelys. Nu er "alle tiders Carlzon" atter i Danmark, hvor han sammen med Stig Jørgensen Gruppen (?) holder pressemøde i dag om et nyt selskab.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her