Læsetid: 1 min.

FOLK

17. april 1999

*Ole Stephensen
Journalist Ole Stephensen er medvært ved DR tv og TV 2's fælles indsamlingsshow til fordel for Kosovo-flygtningene søndag aften. Han skænker sit honorar på 50.000 kroner til det gode formål.

*Robert Blair
Den engelske digter Robert Blair (så vidt vides ikke en forfader til den siddende premierminister) fødtes lørdag for 300 år siden. I Ejgil Søholms Litteraturkalender kaldes det 767 blankvers lange digt The Grave for det mindst glemte fra hans hånd.

*Feltpræster
Praise the Lord and Pass the Ammunition - danske feltpræsters virke ved danske FN-enheder er temaet for en særudstilling, som lørdag åbner i Frøslevlejren ved Padborg.

*Ginger Spice
Den afhoppede Spice Girl, som gik solo, fortæller til den australske presse, at hun ikke er inviteret til Posh Spice's julibryllup med fodbold-stjernen David Beckham.

*De tre tenorer
José Carreras, Placido Domingo og Luciano Pavarotti ventes søndag i fællig at oplade deres vældige stemmer over Republikken Sydafrika ved en koncert i Johannesburg.

*nIrere
Søndag er det 50 år siden, Den irske Republik blev en realitet, da irerne efter en afstemning kappede de sidste konstitutionelle bånd til Storbritannien og de forhadte englændere.

*Diana
To engelske skandaleblade havde beskyldt Lady Diana's bror for at have haft fingrene i klejnekassen i forbindelse med en mindekoncert sidste år. De har nu måttet stikke ham en undskyldning samt betale erstatning.

Redigeret af Flemming Kyed

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu