Læsetid: 1 min.

FOLK

15. april 1999

Ebba Strange
*Selv om Ritzau Skriver Ebbe, så går vi ud fra, at det er den gamle SF-kæmpe, småbørnspædagog Ebba Strange, som i dag fylder 70 år og hyldes med en reception i Århus.

H. Thulstrup Hansen
*Den konservative kulturborgmester H. Thulstrup Hansen fylder 60 år, og Københavns Kommune holder reception for ham fredag på rådhuset. Han skal have lovet sin kone ikke at komme til at ligne en borgmester, så han må vel holde sig til kildevand og bladselleri på dagen.

Jane Aamund
*I dag kåres Jane Aamund til Danskernes Yndlingsforfatter ved en reception i Nyhavn. Vi under hende gerne æren, men tror alligevel, at det mest er kvindernes yndlingsforfatter, hun er. Det er jo efter sigende også dem, der læser bøger/skønlitteratur.

Henry Mancini
*I morgen er 75-årsdagen for Henry Mancinis fødsel. Han skulle blive en af populær- og filmmusikkens store komponister med numre som Moon River og titelmelodien til Den lyserøde panter.

Johannes Paul II
*En discjockey ved den kristne radiostation KIEV i Glendale, Californien er blevet fyret - angiveligt for at spille Den Hellige Faders cd Abba Pater. Det er en overtrædelse af stationens politik om ikke at spille fremmedsprogede numre. Ledelsen vil have hånd i hanke med, hvad der bliver sagt og sunget i æteren.

Redigeret af Flemming Kyed

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her