Læsetid: 1 min.

Sportsfolk

23. april 1999

*Peter Schmeichel
Den for tiden storspillende danske målmand kan efter Manchester Uniteds flotte
3-2 sejr over Juventus i onsdags glæde sig til finalen i Champions League, hvor englænderne skal møde Bayern München. Så var det alligevel en stærk pulje, som Brøndby var med i, da turneringen startede.

*Claus Borre
Den mest elegant-refererende vært på tv-sporten, må være rystet, efter at rallykøreren Henrik Lundgaard onsdag måtte udgå af det spanske Rally Catalunya. Motorsportsresultater hører - sammen med svømning og boksning - til Borres absloutte kæpheste.

*Anja Andersen
Håndboldspilleren, der netop er blevet norsk mester sammen med Bækkelaget, giver i disse dage nye prøver på sin evne til at tiltrække sig opmærksomhed. Hun vil hverken be- eller afkræfte, at hun er på vej tilbage på det danske landshold, og hun vil heller ikke sige, hvor hun skal spille i næste sæson.

*Thomas Bjørn
Opkomlingen i international golf skulle i denne uge have forsvaret sin titel som indehaver af det åbne spanske mesterskab, men har meldt fra på grund af hold i nakken. Det betyder, at han ikke kan følge bolden i luften og se, hvor den lander.

*Brian Steen Nielsen
AB'eren er atter blevet udtaget til det danske landshold, der møder Sydafrika på onsdag. Heldigvis er der blot tale om en venskabskamp.

*Steffi Graf
Den 30-årige superstjerne er skadet igen og har meldt afbud til Tysklands Fed Cup match mod Japan i weekenden. Graf har været skadet næsten 70 gange siden 1986, skriver nyhedsbureauet DPA.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu