Læsetid: 1 min.

Sportsfolk

9. april 1999

Ryan Giggs
*Manchester United-spilleren reddede med et mål i sidste minut det ene point for sit hold på hjemmebane mod Juventus og dermed et spinkelt håb til returopgøret i Champions League semifinalen. Juventus var kommet foran ved en vis Antonio Conte, der - ligesom i landskampen i Parken forleden - passerede en chanceløs Peter Schmeichel.

Brian og Sepp
*Hvad har bokse-Brian Nielsen og Sepp Piontek til fælles? Øjensynlig de store følelser. I populærpressen kan man således læse, at Super Brian er involveret i et "gribende" kærlighedsdrama, mens Sepp udsender en "gribende" appel til Brian Laudrup om at vende
tilbage til fodboldlandsholdet.

Troels Bech
*Ikasts træner er på vej til at blive overflødiggjort, efter at Herning og Ikast har offentliggjort fusionsplaner, der skal skabe uldjysk fodboldsucces. Ikast skal nemlig sendes ned i Danmarksserien, mens det er Herning med træner Ove Pedersen, der skal overtage de bedste spillere fra begge hold og skabe en plads i "top seks" i 2003.

Bjarne Riis
*Den fhv. Tour de France-vinder fremturer med sin snak om en "ren" sport, samtidig med, at han foreslår al doping legaliseret under lægekontrol. Hvordan hænger det sammen?

Kim Keller Christensen
*Virum-Sorgenfris stjernespiller skød med 12 mål Kolding i sænk i den første semifinale i DM i håndbold. Men så var det heller ikke sværere - otte af Kellers mål var på straffekast.

Bent Christensen
*Det er ikke turbo-Bent, der hentydes til, men ishockey-spilleren, der onsdag aften blev hædret på den canadiske ambassade i København som årets mest værdifulde danske spiller på tærsklen til B-VM i Danmark.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her