Læsetid: 1 min.

FOLK

6. maj 1999

Erica Jong
*Fredag udsender forlaget Lindhardt og Ringhof Erica Jongs bog Frygten for de 50. Tag det roligt, Erica - det er såmænd ikke så slemt.

Leonie Sonning
*Den 300.000 kroner store Leonie Sonnings Musikpris, hvis hovedstol stammer fra fruens husbonds boliginvesteringer, uddeles i dag til den russiske komponist Sofia Gubajdulina.

Jan Lindhardt
*Som omtalt i gårsdagens Folk er biskoppen i Roskilde nu begyndt at fungere som reklamesøjle for fiskeribranchen. Det siges, at man bliver, hvad man spiser. Hvad mon Hans Herlighed spiser - torsk?

Vinfamilier
*Repræsentanter for 11 af verdens førende vinfamilier er i dag i København, hvor de bl.a. deltager i en gallamiddag på Hotel d'Angleterre. Rubrikbestyreren agter at hilse på dem ved den frokost, der holdes for mindre prominente personer.

Poul Nielson
*Manden, der ikke blev UNDP-chef, men som endnu kan blive EU-kommissær, afrejser denne torsdag fra Kastrup med kurs mod Albanien.

Margrethe II
*Hendes Majestæt d. II. er på officiel besøg i Brasilien sammen med Prinsen og HKH Kronprinsen. I dag ankommer den royale familie til Rio de Janeiro, hvor flådeakademiet besøges.

Sophia Loren
*Den italienske filmstjerne Sophia Loren har døbt et nyt feriecenter i Las Vegas. Det hedder The Venetian og Loren knuste den traditionelle champagneflaske mod en af stedets utallige venetianske gondoler.

Heidi Meier Pedersen
*20.000 frivillige sendes i dag mellem kl. 17 og 20 af sted med indsamlingsbøsserne til fordel for 'Flygtning 99'. Kampagneleder Heidi Meier Pedersen regner med, at indsamlerne i gennemsnit får tusind kroner i bøssen.

Redigeret af Flemming Kyed

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her