Læsetid: 1 min.

Folk

22. maj 1999

Christina Sanchez
*Spaniens første kvindelige matador, Christina Sanchez, meddeler, at hun trækker sig tilbage efter blot en sæson i arenaen. Hun angiver problemer med de mandlige kolleger som årsagen.

Kong Abdullah
*Jordans konge har været på motorcykeltur med de 70 betjente fra Washington, som sidste år på eget initiativ nedlagde kranse og kørte i formation for at hylde hans afdøde far, Kong Hussein. Kong Abdullah kørte på en lånt Harley-Davidson.

John Bradshaw
*Den amerikanske familieterapeut John Bradshaw holder lørdag seminar på Hotel Radisson SAS Scandinavia i København over emnet Hvordan retter man op på følelsesmæssige problemer fra barndommen? Et godt spørgsmål, som man siger.

Asger Schnack
*Han har været medlem af BANDET NUL sammen med F.P. Jac og Klaus Høeck, han har udgivet erotiske romaner under pseudonymet Ane Schmidt og han har bedrevet mere end de fleste på parnasset i sine første 50 år - dagens fødselar søndag: Asger Schnack.

Bundespräsident
*Det forenede Tyskland vælger søndag forbundspræsident i Rigsdagsbygningen i Berlin. Det sker på 50-årsdagen for proklamationen af Den tyske Forbundsrepublik - det tidligere Vesttyskland.

Marko Milosevic
*Marko Milosevic - en søn af Slobodan Milosevic - åbner efter planen søndag en serbisk udgave af Disneyland ved navn Bambiland. Et muligt bombemål?

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her