Læsetid: 1 min.

Folk

20. maj 1999

Niels Mikkelsen
*Blodets trone: ved et møde i Italien er danskeren Niels Mikkelsen blevet valgt til generalsekretær for Den Internationale Sammenslutning af Bloddonorer. Det betyder samtidig, at det internationale sekretariat i valgperioden får adresse i Valby. Søndag er i øvrigt International Bloddonordag.

Honoré de Balzac
*Den i alle måder store franske forfatter H. de Balzac fødtes i dag for 200 år siden. Ikke mere om ham - kollega Georg Metz ristede ham en fyldig rune i sidste weekendudgave af herværende dagblad.

Anti-rygere
*Folketinget har i dag første behandling af et forslag til folketingsbeslutning om ensartede regler for røgfri miljøer inden for stat, amter og kommuner. Der er dog ingen planer om at gøre Folketinget røgfrit.

Frederik Dessau
*Forfatteren og radiomanden Frederik Dessau bliver i dag en (fortjent) modtager af Modersmål-prisen fra Modersmål-Selskabet.

Margrethe og Henrik
*På sommertogt med Kongeskibet Dannebrog ankommer Hendes Majestæt Dronningen og Hans Kongelige Højhed Prinsen i dag til et fejet og festklædt Hundested.

Mick Jagger
*Den gamle rullesten er ikke meget for at lade konen Jerry Hall gå. Selv om hun har indgivet skilsmissebegæring, har hun nu indvilget i at gå til rådgivning hos en psykolog sammen med Mick for at forsøge at redde stumperne, skriver avisen Daily Mail.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu