Læsetid: 1 min.

Sportsfolk

28. maj 1999

Mario Cipollini
*Løvernes konge - den ikke i udpræget grad selvudslettende sprinter Mario Cipollini - vandt forleden endnu et spurtopgør, det tredje, i Giro d'Italia. Men det er stadig doping, doping og doping, man taler om.

Peter Schmeichel
*Med tre titler (FA-Cup, Det engelske mesterskab og Champions League) på få uger har målmand Peter Schmeichel nu vundet 16 titler med Danmark, Brøndby og Manchester United. Han skal nok få en ny arbejdsgiver til næste sæson.

Mike Tyson
*Den tidligere sværvægtsverdensmester er blevet prøveløsladt efter at have afsonet en del af den dom, han tidligere på året fik for vold. Så kan Mogens Palle atter begynde at planlægge organiserede voldshandlinger mellem Tyson og Super Brian Nielsen.

Børge Krogh
*En af vore teknisk bedste professionelle boksere gennem tiderne, Børge Krogh, vender nu tilbage til amatørboksningen. Denne gang som træner for AK Jyden Aalborg.

Thomas Bjørn
*Vor bedste golfspiller Thomas Bjørn gik en elendig runde ved turneringen i Heidelberg. Hans tanker er nok hos hustruen, som kan føde når som helst.

Kenneth Carlsen
*Ved meddelelsen om, at tennis-esset Kenneth Carlsen var slået ud i første runde af French Open udtalte TV 2's studievært spontant og for åben skærm: "Jamen, taber han ikke altid?". Ikke særlig fintfølende.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu