Læsetid: 1 min.

FOLK

30. juni 1999

Andrea Fischer
*Den tyske sundhedsminister har fundet det nødvendigt offentligt at benægte, at hun skulle være lesbisk. Hun deler lejlighed med en kvindelig partikammerat - hvilket er medieguf i Tyskland.

Prinsesse Alexandra
*I dag fylder prins Joachims kongelige (ikke adelige, som vi skrev i går) kone 35 år. Til lykke! Vi minder om, at for fire år og cirka en måned siden kendte vi ikke denne frøken Manley, med hvem alle i dag er på fornavn.

Journalister
*Dansk Journalistforbund og DR's ledelse mødes i forligsinstitutionen. Kan parterne ikke enes ved dette sidste møde inden tidsfristen, bliver der sort skærm og bedre tid til at nyde naturen fra 1. juli.

Jean-Claude Van Damme
*Den 38-årige belgisk-amerikanske skuespiller er lige vidt. Han har netop i sit sjette ægteskab giftet sig igen med sin tredje fraskilte kone.

Erik V. Krustrup
*Forlæggerforeningens direktør og New York-kenderen Erik V. Krustrup har i dag sin sidste arbejdsdag i foreningen.

Patienter
*I disse privathospitalstider: De syges årlige valfart til Lourdes indledes i dag.

Christophe Dugarry
*Den franske fodboldlandsholdsangriber står til seks måneders udelukkelse for
dopingmisbrug efter at have afleveret en prøve med spor af det anabolske steroid Nandrolon. Dugarry nægter at have taget doping og bedyrer, at han vil bevise sin uskyld.

Elton John
*Sangeren med storforbrug af luksusboliger, juveler og limousiner er blevet nødt til at optage et banklån på 260 millioner kroner for at kunne betale sine regninger. Vi føler med staklen.

Redigeret af Asger Liebst

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her