Læsetid: 1 min.

FOLK

28. juni 1999

Tony Blair
*Der er grænser for den tredje vej: Storbritanniens premierminister har besluttet at standse forsøget med landets første busbane på en motorvej. Det skyldes ifølge The Times, at Blairs bil blev fanget i en trafikprop på selvsamme motorvej.

Napoleon Bonaparte
*I Aboukir i Egypten fremviser arkæologen Franck Goddio resultatet af sine udgravninger af Napoleon Bonapartes flåde.

Kjell Magne Bondevik
*Den nu lidt mindre stressede norske statsminister holder i dag sit med spænding imødesete halvårlige pressemøde. Han behøver imidlertid ikke frygte at blive flået af den pæne, norske presse, der har skånet Bondevik, siden han gik kold sidste år.

Pampere
*I dag holder den europæiske konføderation af fagforeninger en ligestillingskonference i Helsinki. Tør man gætte på, at salen vil være fyldt med mænd?

Elizabeth
*Efter dronning Elizabeths beslutning om at give briterne en ekstra helligdag, den 31. december i år, for at folket kan forberede sig ordentligt til årtusindeskifte, venter vi blot på et dansk modtræk. Hvad siger HKH Dronning Margrethe?

Sergei Khrusjtjov
*Afdøde Nikitas 63-årige søn har svaret korrekt på 19 ud af 20 spørgsmål i den nødvendige test for at blive amerikansk statsborger. Khrusjtjov svarede kun forkert på spørgsmålet om, hvilken slags styre USA har. Det rigtige svar er: Demokrati.

Boris Becker
*De, der synes. at moderne tennis er befolket af flere servemaskiner end levende myter, kan finde trøst i, at Boris Becker er klar til fjerde runde i Wimbledon

Redigeret af Henrik Brun

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu