Læsetid: 1 min.

FOLK

15. juni 1999

E. Dalgas
*Hendes Majestæt Dronning Margrethe II af Danmark, som er protektor for Hedeselskabet, afslører i eftermiddag i Viborg en statue af sandhedens bekæmper og selskabets første direktør, Enrico M. Dalgas.

Henrik Wivel
*Den kendte Berlingske-litterat Henrik Wivel udsender i dag bogen Selviagttagelse på Gyldendal. Det kunne godt lyde som noget intellektuelt navlepilleri.

Valdemar
*Det er Valdemarsdag - atter en af de dage, man dårligt husker, hvorfor man fejrer. Vist nok noget med Valdemar Atterdag (eller var det Sejr) og Dannebrog. Køb bare et mærke.

Ingolf
*Greve af Rosenborg Hans Excellence Ingolf indvier denne tirsdag (Genforeningsdagen) i Christiansfeld Genforenings- og Grænsemuseets nyerhvervede kanoner fra Skamlingsbanke.

Brad Pitt
*Den unge filmstjerne Brad Pitt har kulturelle interesser: Han samler på sølv af designeren Archibald Knox. Samlingen er så fornem, at han har udlånt 16 stykker til The Metropolitan Teien Art Museum i Tokyo.

Jes Lunde
*Formanden for Den Grønne Jobpatrulje, folkesocialisten Jes Lunde, overrækker i dag præmier i en konkurrence om grønne job i kommunerne. Det foregår i Restaurant Kanalen på Christianshavn. Bliv endelig til frokost - det er et godt spisested.

Oliver Stone
*Den amerikanske filminstruktør og enfant terrible Oliver Stone blev i sidste uge arresteret og sigtet for besiddelse af hashish og for at føre bil i påvirket tilstand. Han er løsladt mod en kaution på 12.500 dollar.

Redigeret af Flemming Kyed

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her