Læsetid: 1 min.

FOLK

14. juni 1999

George Lucas
*Filmmageren George Lucas har scoret et større hit hos publikum end hos anmelderne i USA med sin nye film i Star Wars-serien. I dag indledes forsalget i Danmark - hvor Star Wars: Episode I - Den usynlige fjende først får premiere til efteråret.

Jerry Garcia
*Forleden berettede vi her om Wendy Weirs bog In the Spirit: Conversations with the Spirit of Jerry om spiritistiske samtaler med Jerry Garcia. Den er nu på Internettet blevet meget rosende anmeldt af Keith Godchaux, fhv. keyboard-spiller i Grateful Dead. Han døde ved en bilulykke i 1980.

Wolfgang Joop
*Med slottet Sanssouci i Potsdam som kulisse ville modeskaberen Wolfgang Joop præsentere sin nye duftserie, "Rococo". Men slotsforvaltningen vil ikke lægge prunk til det, og nu må Joop smide sine indbydelser ud.

Margrethe og Henrik
*Hendes Majestæt d. II og Prinsen anløber i dag Nykøbing Mors på deres sommerturné. Den belæste Dronning vil vide, at det er Jantelovens fødeby.

Margot Honecker
*En lind strøm af tyske journalister tager til Chile for at møde generalsekretær Erich Honeckers tavse enke, 72-årige Margot. Senest ugebladet Super Illu, der får fire sider ud af sætningen: "Mit liv kommer ingen ved. Ingen interviews".

Lars Muhl
*Crooneren, forfatteren med meget mere - Lars Muhl udsender denne mandag på forlaget Athos en bog med den interessevækkende titel Hjertets stilhed, Samsøs kraft.

Redigeret af Flemming Kyed

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her