Læsetid: 1 min.

FOLK

12. juni 1999

O.J. Simpson
*Denne lørdag er fem-årsdagen for dobbeltmordet i Los Angeles på Nicole Brown Simpson og Ronald Goldman - det mord, som tidligere running back O. J. Simpson ifølge kriminalretten i Los Angeles ikke begik.

Mr. President
*Vi havde næsten glemt ham - lastbilchaufføren og countrysangeren Mr. President, engang dyrskuernes konge. Men han er tilbage - denne weekend kårer han Danmarks Flotteste Trucker på Landbrugsmessen i Gl. Estrup.

Christian Andersen
*Danmarks bedste trænser - når han selv skal sige det - og tidligere FCK-træner, skal nu på stå på sidelinien, når Superliga-klubben B93 spiller.

Tyskerne
*En ny undersøgelse af tyskernes kæreste fritidssysler afslører, at bilture er mere populære (56,1 pct.) end en rask cykeltur (55,3 pct). Ellers sværger tyskerne til havearbejde (43,5 pct).

Dylan og Simon
*Bob Dylan og Paul Simon har indledt deres fælles sommerturné. De synger nu mest hver for sig, men dog sammen på numre som Sounds of Silence og I Walk the Line.

Deep Purple
*Den økonomisk trængte Musikforeningen 5-øren på Amager satser stort søndag med en koncert med geriatrirockerne Deep Purple som topnavn. Men der er noget med, at de ikke må spille så højt for naboerne.

Ebbe Lundgaard
*Nu får vi se, om han har fået lært sig rollen som første-uddeler - den forhenværende kulturminister og nuværende FDB-formand er med, når Brugsen lørdag og søndag holder kongres i Herning.

Redigeret af Flemming Kyed

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her