Læsetid: 1 min.

Folk

10. juni 1999

Luciano Pavarotti
*Stakkels tenor - eks-konen prøver at flå ham for penge, det italienske skattevæsen vil have ca. 17 millioner kr., og nu har Scotland Yard indledt undersøgelser af hans indtægts- og formueforhold med henblik på en anklage for skattefusk i Storbritannien.

Henrik
*I morgen bliver han 65 år - Henrik Prins af Danmark (Henri Marie Jean André Greve de Laborde de Monpezat).

Kagefolk
*Fredag er Industriens Hus i København rammen om årets generalforsamling i Arbejdsgiverforeningen af Biscuit- og Kagefabrikanter. Sødt.

Martti Ahtisaari
*Den finske præsident, som fra alle sider er blevet rost for sin indsats i Balkan-konfliktens løsning(?) holder i dag pressemøde om Finlands forestående EU-formandskab.

Lars Andersen
*Danske Bladtegneres Cross Pris uddeles i dag som sædvanlig og som traditionen foreskriver i Færgekroen i Tivoli, København. Årets modtager er Lars Andersen, hvis streger kan ses i Berlingske Tidende.

Sigrid Undset
*I dag er det 50 år siden, forfatteren Sigrid Undset døde i Lillehammer, Norge. I 1928 fik hun Nobelprisen i litteratur.

Michael Falch
*Der er sandelig sommer på vej: fredag er det den gamle Malurt-forsanger Michael Falch, der står for den musikalske underholdning på Plænen i Kjøbenhavns Sommertivoli.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her