Læsetid: 1 min.

FOLK

8. juni 1999

Jørn Jønke Nielsen
*Drabsmanden og Hells Angels-chefideologen Jønke har fået smag for retssager - i dag afgør retten i Rønne en sag, hvor han kræver 30.000 kr. i erstatning af Bornholms Amt p.g.a. et aflyst gymnasie-arrangement.

Poul Schlüter
*Fhv. statsminister Poul Schlüter kaster i dag i valg-kampens slutfase glans over et vælgermøde i Hørsholm med den kendte konservative kandidat Helle Tving Willadsen.

Pantefogeder
*Hotel Nyborg Strand er rammen om det sikkert festlige to-dages årsmøde i For-eningen af Pantefogeder i Danmark. Det indledes denne tirsdag.

Mark Bosnich
*Den australske målmand Mark Bosnich, som skal afløse Peter Schmeichel i Manchester United, har været arresteret for at hugge en påtrængende fotografs kamera. Han bliver formentlig ikke sigtet i sagen.

Philip Kramer
*Retsmedicinere i Los Angeles har identificeret et skelet fundet nær Malibu som de jordiske rester af Philip (Taylor) Kramer, tidligere bassist i gruppen Iron Butterfly. Han forsvandt i februar 1995. Dødsårsagen er ikke opklaret.

Margrethe og Henrik
*Hendes Majestæt Dronningen og Prinsen aflægger i dag Amager et af deres alt for sjældne besøg, når de i Kastrup besigtiger arbejdet med den faste Øresundsforbindelse til de tabte danske landområder hinsidan.

Johannes Paul II
*Når Den Hellige Fader i dag holder messe i Elk, Polen, er der fornemt nabobesøg: Den litauiske præsident anfører tusindvis af pilgrimme fra Litauen.

Redigeret af Flemming Kyed

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her