Læsetid: 1 min.

Folk

2. juni 1999

Spike Lee
*Den amerikanske filminstruktør Spike Lee siger, at våbenlobbyens organisation, National Rifle Association, bør opløses og dens præsident, skuespilleren Charlton Heston, skydes. Det sidste var dog for sjov, hævder Lee.

Charlotte Nilsson
*Næppe har svenskerne fået tømt champagnen, efter at modellen Charlotte Nilsson sang deres Grand Prix-bidrag til sejr i den europæiske finale, før de vanlige beskyldninger om plagiat dukker op. En tysk og en svensk komponist hævder begge, at det er deres melodi.

Marie-Thérèse Geoffrin
*Denne dag for 300 år siden fødtes Marie-Thérèse Geoffrin, hvis litterære salon skulle blive blandt de kendteste i Paris. Mme Geoffrin var rigt gift men havde radikale sympatier. Hun skrev også en bog om konversationens kunst.

Fisker-Kaj
*I dag falder der dom i Vestre Landsret i en sag, der har oprørt mange jævne danskere: sagen drejer sig om, hvorvidt Fisker-Kajs salg af fisk for 4.700 kr. er selvstændig virksomhed eller en hobby. Kaj risikerer bøder og tilbagebetaling af offentlige ydelser.

Carsten Koch
*Den sunde minister deltager denne eftermiddag i en konference i Dansk Handel & Service' regi om Fremtidens sundhedssektor.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu