Læsetid: 1 min.

FOLK

23. juni 1999

Rolf Sørensen
*Rolf Sørensen kommer ikke med i årets udgave af Tour de France. Tirsdag offentliggjorde hans hollandske hold Rabobank navnene på de ni fortrukne ryttere - uden at Sørensen var med. Han er heller ikke udtaget som reserve i tilfælde af sygdom eller skader.
Rolf Sørensen kører i øjeblikket Schweiz Rundt, hvor han er en lille time efter den førende rytter.

Jiang Zemin
*I dag og i morgen fejrer i hvert fald nogle kræfter i Kina, at det er ti år siden, at Jiang strøg til tops i Kommunistpartiet.

Stephen King
*Efter ulykken forleden kan den verdenskendte gyserforfatter se frem til mindst ni måneders genoptræning og gang på krykker. Men ifølge en af kirurgerne, der har lappet sammen på forfatteren, beklager han sig ikke over sin skæbne. "Stephen King har en god sans for morbid humor," udtaler kirurgen.

Sonja Mikkelsen
*Trafikministeren fortsætter sin række af indvielser. I dag handler det om en 'genindvielse' af Danmarks jernbanemuseum i Odense. Det sker på et tidspunkt, hvor det danske jernbanenet kan betegnes som et "fungerende museum."

Mærsk Mc-Kinney Møller
*Vort flagskib synker: Skibsrederen er sunket 33 pladser ned på det amerikanske Forbes Magazines årlige rangliste over klodens milliardærer. Hr. Møller indtager i år en 170. plads, idet han kun er god for beskedne 2,9 mia. dollars.

Helena Christensen
*Fotomodellen har fået drømmen om at blive
fotograf opfyldt. I dag får hun offentligtgjort nogle
af sine billeder i Gylden-dals still-foto-bog over
den kommende danske film Bleeder. Helena Christensen har sat fokus på
en række råseje mænd med daggamle skægstubbe, såsom Kim Bodnia, Zlatko Buric og Nicolas Winding Refn.

Ib Michael
*Den danske forfatter holder båltalen ved Sankt Hans festen på Louisiana i Humlebæk i aften. Gad vide, om han stadig gerne ser Kulturministeren ristet over en sagte ild?

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her