Læsetid: 1 min.

FOLK

22. juni 1999

Meryl Streep
*Det kan man ikke se: Den amerikanske filmskuespillerinde fylder 50 år i dag. Og de, der har set Bille Augusts film Åndernes Hus, vil vide, at hun også holder sig rigtig godt, når hun kommer op i 70'erne.

Keizo Obuchi
*En ny dagsordensættende, storpolitisk akse synes at tegne sig i horisonten , når Japans ministerpræsident i dag kommer til Reykjavik, hvor han møder de nordiske statsministre på andendagen af deres topmøde.

Bill Clinton
*USA's præsident forstår at vælge sikre succes'er som rejsemål på Balkan. I dag afslutter han således sit besøg i Slovenien, hvorfra han rejser videre til Makedonien.

Sonja Mikkelsen
*Trafikministeren skal i dag forsøge at håndtere indvielsen af Vejdirektoratets nye system til at give bilister mulighed for at få trafikmeldinger i bilen. Det kan næppe gå galt.

Jobpatrulje
*Et sikkert sommertegn: Unge fra LO i Roskilde gennemfører fra i dag årets job-patrulje, hvor de besøger virksomheder for at fortælle de arbejdende skoleelever, hvad de skal have i løn.

Martin Jørgensen
*Den danske landsholdsspiller, der på DR2 med-kommenterede VM-kampen i kvindefodbold mellem USA og Danmark i lørdags, siger at kampen "ikke var kedelig." Det var Jørgensens kommentarer til gengæld.

Morten Helveg Petersen
*Den unge, radikale politikers nye bog Midt i maskinrummet kommer på gaden i dag. Efter sigende skulle bogen komme godt rundt om mange emner. På den ene side, og på den anden... det fylder altsammen.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her