Læsetid: 1 min.

FOLK

17. juni 1999

Paul Elvstrøm
*Danmarks måske største idrætsnavn gennem tiderne, den sejrrige sejleren Paul Elvstrøm, er i dag for en sjælden gangs skyld i det offentlige søgelys, når han deltager i et pressemøde i Vallensbæk om VM for tornadoklasse. Det finder sted i næste måned.

Uffe Ellemann-Jensen
*Venstres 4. kreds i Århus mødes i aften for at finde en afløser for den fhv. Uffe Ellemann-Jensen, som ikke genopstiller ved næste folketingsvalg. Lyst- og stemmefiskere foretrækkes.

Peter Zobel
*Et vagtskifte i dansk erhvervsliv: Fredag er koncern-chef Peter Zobels sidste dag ved roret i forsikringsselskabet Codan. Den dameglade Zobel afløses af den 49-årige Jens Erik Christensen.

Per Ole Front
*Ingeniørforeningen i Danmark holder i eftermiddag reception for at præsentere den nye formand, civilinge-niør Per Ole Front. Han må da være på forkant med udviklingen.

Lionel Jospin
*Frankrigs populære ministerpræsident (en nyskabelse) kommer i dag til København på et to-dages besøg. Måske skal han snakke "ny midte" med den danske over-sosse, statsminister Poul Nyrup Rasmussen.

Ditlev Tamm
*I morgen udgiver jura-professor Ditlev Tamm sin bog Det høje C. En bog om Det konservative Folkeparti 1965-98. På bibliotekerne kommer den vel til at stå under "gysere".

Greta Garbo
*I dag bisættes den menneskesky filmstjerne Greta Garbos aske på familiegravstedet på Skogskyrkogården i Stockholm.

Redigeret af Flemming kyed

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her