Læsetid: 1 min.

K'nyt

29. juni 1999

Far til fire igen
*Filmselskaberne Zentropa og Nordisk Film vil lave nye versioner af de gamle, i sin tid meget populære familiefilm, Far til fire. Det er planen, at der i år 2001 skal være premiere på en spillefilm, produceret af Nordisk Film og en tv-serie på 24 afsnit, produceret af Zentropa. Den nye film skal skæres over den klassiske danske film og tegneserien Far til Fire, men den kommer til at foregå i nutiden.
"Vi håber, vi kan bevare og forsvare uskylden også i år 2001," siger producer Peter Aalbæk Jensen til Ritzau. Den første Far til Fire-film havde premiere i 1953 og blev straks en succes hos både børn og voksne.

Drop Tour de France
*Samarbejdsforum for danske lytter og seer-organisationer mener, at DR og TV 2 som følge af de nye dopingskandaler i cykelsporten bør tage konsekvensen og droppe transimssionerne fra Tour de France. Hermed ville de offentligt ejede tv-stationer markere en afstandtagen, skriver organisationen i en pressemeddelelse, der opfordrer DR og TV 2 til fortrinsvis at bruge deres ressourcer på vigtige nationale sportsbegivenheder.

Nye chefer på Det Kgl.
*En pensionist og en gymnasieelev. Sådan betegnede Det Kongelige Teaters chef Michael Christiansen i går spøgefuldt teatrets nyudnævnte chefer for operaen og musikken, hhv. 45-årige Michael Schønwandt og 26-årige Kasper Holten. Kasper Holten har sin beskedne alder til trods markeret sig med en stribe succeser, senest bl. a. Romeo og Julie på Aalborg Teater samt musicalversionen af Trold Kan Tæmmes på Gladsaxe Teater. Holten bliver Det Kongelige Teaters yngste Operachef nogen sinde. Schønwandt bliver Nationalscenens første generalmusikdirektør.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her