Læsetid: 1 min.

Sportsfolk

11. juni 1999

Ulrik Wilbek
*Den tidligere træner for damelandsholdet har "medlidenhed" med håndboldherrerne efter VM-fiaskoen mod Cuba. Det er vi flere, der har.

Drillo
*Stakkels Wimbledon (1. League): De har skrevet kontrakt med Egil 'Drillo' Olsen - som skal afløse Joe Kinnaer som manager. Drillo er blevet frigjort fra sin kontrakt med Valerenga, Oslo.

Kim Brink
*FCK-trænerene må konstatere, at det kriseramte FCK-hold forleden tabte lodtrækningen om to ekstra UEFA-Cup pladser. Nu skal man forsøge at arbejde sig gennem Toto-turneringen for at opnå kvalifikation. Det er nok ingen skade til.

Jevgeni Kafelnikov
*Gået kold på toppen: Den russiske tennisspiller har ikke været sig selv og har tabt gang på gang, siden han overtog førstepladsen på verdensranglisten. Onsdag røg han ud af Queens Club-turneringen i London, hvorfor han i næste uge mister førstepladsen.

Marco Pantani
*Cykelrytteren med den høje hæmatokritværdi har gentaget, at han har brug for en pause for at tænke sin situation igennem. Det er han også nødt til, for først lørdag i næste uge kan han få sin licens tilbage fra UCI efter aflevering af en ny blodprøve.

Torben Skovlyst
*Ubehageligt: Stafetverdensmesteren i orientering er igen klar til at løbe, efter at have overtrænet.

Bo Johansson
*Landstræneren vil på ikke betegnes som et geni, selv om de to indskiftere, Dahl Tomasson og Tøfting, scorede i 2-0 sejren over Wales onsdag aften. "Dem, der siger, at jeg er genial, er dumme," udtalte Bosse efter kampen.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her