Læsetid: 1 min.

Folk

3. juli 1999

Bille August
*Filminstruktøren er hovedtaler, når Rebildselskabet i morgen holder sit årlige træf for amerikofiler.

Earl Spencer
*Prinsesse Dianas bror vil trække hundreder af millioner kroner ud af mindefonden og selv give dem til gode formål. Han er utilfreds med fondsbestyrelsens kommercielle stil.

Prinsesse Alexandra
*Unge landmænd fra prins Joachims afgangsklasse på Næsgaard Agerbrugsskole forsamlet til jubilæumsgilde kan konstatere, at landlivet er brunstigt. Foruden Joachim havde fire af hans tidligere klassekammerater deres gravide koner med til grisefest.

Finner
*Folkeslaget, der som bekendt stikker med kniv, bor i sauna og dyrker konebæring, afholder i dag på Sonkajärvi marked verdensmesterskab i sidstnævnte disciplin.

Cameron Mackintosh
*Den britiske producer på musicalen Miss Saigon, Cameron Mackintosh, har efter ti års spilletid i London stoppet stykket, som efterhånden spillede for halvtom sal.

Timothy Leary
*1960'ernes modkulturelle guru og LSD-filosof viser sig nu i 1974 at have forsøgt at slå en handel af med FBI for at slippe for fængselsstraf. Leary fortalte politiet om en gruppe på den yderste venstrefløj.

Madonna
*Sangerinden har sagsøgt sin tidligere skatterådgiver - Padell, Nadell, Fine, Weinberger & Co - fordi hun har fået dårlige råd. Vi er med, alene firmaets navn er en dårlig vittighed.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her