Læsetid: 1 min.

FOLK

17. juli 1999

James Cagney
*Filmgangsteren over alle filmgangstere, James Cagney, blev født 17. juli 1899. Hans gennembrud kom i 1931 i filmen Samfundets fjende. Cagney døde i 1986.

Big Al
*Basketballtræneren Big Al og Stevnsgade Basketball har natten til lørdag været vært for et arrangement i Nørrebrohallen for unge, der er trætte af diskoteker.

Kofi Annan
*FN's generalsekretær Kofi Annan besøger i weekenden det Østrig, som selv for nogle år siden stillede med en generalsekretær for organisationen. Ham har vi valgt at glemme navnet på.

Saddam Hussein
*Det ventes, at præsident Saddam Hussein lørdag vil holde en tale i anledning af 31-årsdagen for Baath-partiets magtovertagelse. Vi kan næsten ikke vente.

Kristelige
*Kristeligt Folkeparti holder denne weekend sommertræf på Klitten i Lyngså ved Sæby. Good Clean Family Fun, som man siger i Amerika.

Otto von Sprechelsen
*Søndag er det ti år siden, den danske arkitekt Otto von Sprechelsens nye triumfbue La Grande Arche blev indviet i kvarteret La Défence i Paris.

A. Somoza
*Ifølge Ritzaus dagsliste er lørdag 290-årsdagen for Anastasia Somozas tilbagetræden som Nicaraguas præsident - og dermed starten på sandinisternes epoke samme sted. Da vi mener at erindre hændelsesforløbet, må der nok være tale om en fejl.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu