Læsetid: 1 min.

Gandalf og Bilbo fundet

24. juli 1999

Fra pålidelig kilde forlyder det, at de to engelske skuespillere Ian McKellen og Ian Holm skal spille henholdsvis troldmanden Gandalf og hobbitten Bilbo Sæker i new zealænderen Peter Jacksons 200 mio. dollar dyre filmatisering af Tolkiens eventyrtrilogi Ringenes Herre. En nyhed, som det rygtesydende internets horder af Tolkien-fans, synes at være yderst tilfredse med. Rollen som Gandalf har tidligere været sat i forbindelse med Sean Connery og Liam Neeson. CMC

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu