Læsetid: 0 min.

Nul nulløsning

2. juli 1999

Den nulløsning for vandgennemstrømningen gennem Øresund, som var et af de store stridspunkter ved Øresundsprojektets vedtagelse, er fortsat ikke dokumenteret. Det fremgår af det seneste mødereferat fra det internationale ekspertpanel, der har fulgt projektet. Eksperterne siger, at de computermodeller, Øresundskonsortiet bruger, er det bedste man har af den slags. De har bare endnu ikke kunnet give svaret på, om den faste forbindelse betyder mindre tilførsel af salt og ilt til Østersøen. Panelet ser frem til at modtage svaret "så hurtigt, det er belejligt."

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu