Læsetid: 1 min.

Øko for og øko bag

24. juli 1999

Den økologiske cykelcafé kom med suppe og brød til hundrede tumper da Klods-Hans Karavanen i går i Fælledparken startede sin fodtur fra dronningens København til Himmelbjerget. "Det vigtigste er, at I har lukket bevidstheden ind i jeres sind. Den udvikler sig når I gør noget sammen," sagde dagens konferencier, Master Fatman. Bag ved ham efterlyste Spermakultur økologiske donorer. "Hjælp de barnløse. Støt menneskelivets fortsættelse. Køb din økosæd her!" Ved redaktionens slutning var tumperne i gang med at lære en helt ny dans, opfundet til lejlighedenes

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu