Læsetid: 1 min.

Den slovenske skole i Danmark

21. juli 1999

Noget af det nyere indenfor filosofisk teori er den gruppe af slovenske filosoffer, der i de senere år har markeret sig med nye tanker omkring ikke mindst nationalisme. Gruppen har afsæt i den tyske idealisme og psykoanalytikeren Jacques Lacan og be-står blandt andre af sociologen Slavoj Zizek. Zizek kommer til Danmark i oktober sammen med Mladen Dolar og Renata Salecl, hvor Århus Universitet som led i deres markering af årtusindskiftet afholder en konference om den slovenske skole.
CB

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu